Η Φιλοσοφία μας

Ξεκινήσαμε το ζυθοποιείο μας, γιατί θέλαμε να έχουμε πρόσβαση σε φρέσκια ποιοτική μπύρα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μπύρες που βγαίνουν από το ζυθοποιείο μας πρώτα δοκιμάζονται απ’ο την οικογένειά μας και μόνο αν είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης έχουν τη δυνατότητα να εμφιαλωθούν. Ακολούθως προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία σε διάφορες πτυχές, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα στην Μικροζυθοποιία Prime.

Ποιότητα: Μόνο τα απολύτως καλύτερα φυσικά συστατικά χρησιμοποιούνται στην μπύρα μας. Τα προγραμμάτα ελέγχου ποιοτητάς μας ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τον έλεγχο, που υπερβαίνει κατά πολύ τις συνήθεις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την παραγωγή της μπύρας. Σε κάθε στάδιο της παραγωγής, αν παρατηρηθεί η οποιαδήποτε ατέλεια, η όλη διαδικασία ξεκινά από την αρχή.

Χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά, διότι πιστεύουμε ότι η μπύρα πρέπει να είναι ένα 100% φυσικό προϊόν.

Περιβάλλον: Είμαστε ένα εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον ζυθοποιείο. Το Ζυθοποιείο μας είναι σχεδιασμένο με τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτό ισχύει σε κάθε βήμα των παραγωγικών διαδικασιών και δραστηριοτήτων μας. Όλες οι δεξαμενές μας διαθέτουν βαριά μόνωση και σε όλες τις διαδικασίες μας επαναδιεκδικούμε ενέργεια όποτε είναι δυνατόν, ούτως ώστε να έχουμε τις χαμηλότερες δυνατές ενεργειακές απώλειες.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, το νερό μας θερμαίνεται με φυσικό τρόπο από τον ήλιο και μόνο ένα μικρό μέρος του προγράμματός μας ζυθοποίησης χρησιμοποιεί ατμό από τη ατμογεννήτρια μας που λειτουργεί με φυσικό αέριο ως το πιο φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Στο μέλλον σκοπεύουμε να εγκαταστήσουμε περισσότερους ηλιακούς συλλέκτες για να ελαχιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο το  ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Όλα τα απορρυπαντικά μας είναι 100% βιο-διασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι σπόροι βύνης που χρησιμοποιούνται μετά την παραγωγή δίνονται σε ντόπιους κτηνοτρόφους. Τα ζώα τους λατρεύουν τη βύνη μας και έχουμε μια πολύ αυστηρή “Βύνη για Φρέσκο ​​Χαλλούμι” συμφωνία μαζί τους.

Σας προτρέπουμε να ανακυκλώνετε τις μπουκάλες σας!!!!!!!!!!!

FORWEB1

Recent Posts